Tòtems led d’exterior

Elegància i solidesa, per a mostrar continguts de manera pròxima i impactant

Els tòtems leds publicitaris són una les eines de senyalització digital més usades, a causa de les seves excel·lents prestacions i la seva facilitat d’ús.

Tenen un disseny elegant al mateix temps que sòlid i resistent. Això, unit a la facilitat de transportació i instal·lació, els fan ser dels productes més més triats per molts anunciants.

A més poden ser tàctils, la qual cosa permet a l’usuari interactuar amb el contingut i realitzar diverses accions transaccionals o informatives.

Situats en zones d’exterior, s’adapten a les diferents condicions de lluminositat, aconseguint una visibilitat immillorable, fins i tot en els ambients més assolellats. També existeixen models pensats per a espais d’interior.

Avantatges i característiques dels nostres tòtems​

Excel·lent lluminositat

Gràcies a l’ús avançat de la tecnologia led podem oferir una experiència adaptada al context lluminós de la teva ciutat.

Fàcil instal·lació

La seva grandària manejable facilita la seva transportació i col·locació, abaratint costos.

Durabilitat en el temps​

Els nostres tòtems led incorporen protecció antivandàlica i també enfront de condicions climàtiques extremes. Perquè gaudis d’ells per més temps!

Sense sobreescalfaments

Els nostres tòtems led incorporen ventiladors i una ranura lateral per a evitar sobreescalfaments.

Força, duresa i elegància

Estructura fabricada amb material d’acer per a major solidesa i resistència a la corrosió, al mateix temps que permet dissenys adaptats a qualsevol entorn.

Inversió mínima i alta rendibilitat

Ofereixen una excel·lent relació qualitat-preu.

Diferents necessitats, diferents tipus

Cada necessitat és única, per això cada solució també ha de ser-ho. 

La versatilitat dels nostres tòtems led publicitaris d’exterior ens permet fabricar per a donar resposta a les inquietuds de diversos agents: agències de viatge, concessionaris i immobiliàries, ajuntaments, etc. 

Estudiem el teu cas i t’ajudem a triar el format, disseny i pantalla que millor s’adapta a les teves necessitats.

En quins sectors instal·lem els nostres tòtems d'exterior

Estacions de trens i d'autobusos

Els tòtems led d’exterior són un dels formats publicitaris més usats per a projectar informació i publicitat en estacions de transport.

Agències de viatge

Aquest format publicitari resulta summament útil en agències de viatges per a mostrar informació de diversa índole, al mateix temps que es mostren imatges impactants.

Concessionaris i immobiliàries

Reproduir imatges atractives en un format pròxim a l’usuari permet captar l’atenció fàcilment i, d’aquesta manera, informar, transmetre els valors de marca i inspirar.

Gasolineres

Els tòtems led d’exterior són un dels formats publicitaris més usats per a projectar informació i publicitat en gasolineres.

Necessites més informació?

Pregunta’ns per les nostres pantalles, suports, continguts publicitaris, etc.
Estarem encantats d’ajudar-te a aconseguir la millor experiència per als teus clients!