Pantalles led d’interior

La solució perfecta per a millorar l'experiència de compra dels teus clients

Les pantalles led d’interior són la solució perfecta per a parets i interiors de botigues i comerços.

Estan dissenyades per a millorar l’experiència de compra, ajudant a captar l’atenció del client i proporcionant-li la millor oferta i informació en el moment més oportú.

Gràcies a aquestes solucions publicitàries digitals, pots promocionar els teus serveis i productes de manera espectacular i impactant. Així millores la satisfacció del client i augmentes l’engagement amb la teva marca.

També poden ser utilitzades com a element decoratiu i d’interiorisme, per a mostrar vídeos corporatius o com a pantalles per a veure retransmissions televisives.

Les pantalles led interiors, col·locades de manera estratègica en el teu negoci, seran un element molt cridaner gràcies a la seva qualitat d’imatge i grandària. Poden exercir diverses funcions i la seva versatilitat de formes permet situar-les en qualsevol part del teu local.

Les nostres pantalles led d'interior​

Aparadors digitals led

Prestigien el teu negoci, promocionant productes i serveis de manera atractiva i visualment fascinant, fins i tot quan el comerç està tancat.

Pantalles led modulars​

Grans dimensions. Amb una pantalla modular tens total flexibilitat per a adaptar-la a qualsevol espai.

Faristols led publicitaris​

Un suport inclinat amb una pantalla tàctil que permet a l'usuari interactuar amb els continguts per a consultar informació de diversa índole, treure cites, fer transaccions, etc.

Pissarres digitals interactives

Cobrint les necessitats de les pissarres convencionals, aporten un plus de funcionalitats que fan més enriquidora l'experiència.

Tòtems led d'interior

Proximitat i interactivitat. Ideals per al comerç i el sector públic.

Pantalles led transparents

Tu no la veus, no obstant això, existeix. Quan aquesta exclusiva pantalla està apagada és invisible, permetent el pas de la llum a través d'ella.

En quins sectors instal·lem

La versatilitat de formes, grandàries i suports que ofereixen les nostres pantalles led d’interior, permeten el seu ús en una gran quantitat de sectors i amb diferents fins. 

Podem veure aquestes pantalles en:

Necessites més informació?

Pregunta’ns per les nostres pantalles, suports, continguts publicitaris, etc.
Estarem encantats d’ajudar-te a aconseguir la millor experiència per als teus clients!