Pantalles led transparents

Transparència, lleugeresa i qualitat d'imatge en un mateix format, és possible!

Les pantalles led transparents, o cortines led com també se’ls coneix, són un tipus de pantalles que permeten projectar imatges, però que conserven una certa transparència. D’aquesta manera, permeten el pas de la llum a través d’ella i veure l’interior de l’espai. 

Les podem veure cobrint façanes i vidrieres, usades com a pantalles de concerts i espectacles artístics, en composicions d’interior i exterior que per la seva sinuositat necessiten una pantalla amb format flexible i versàtil, etc. Apagades, permeten el pas de la llum a través d’elles. Són transparents, ideals per a espais singulars i versàtils.

El resultat és, simplement, espectacular!

Avantatges i característiques​

Qualitat d'imatge immillorable

Lluny del que pot intuir-se per ser tan lleugeres, gràcies a l’avançada tecnologia led usada en aquesta mena de pantalles, la seva qualitat d’imatge és excel·lent.

Lleugeresa visual

La lleugeresa d’aquesta mena de pantalles les fan ideals per a espais petits ja que la seva transparència les fan visibles solo quan es necessita.

Versàtil

Son fàcilment adaptables a qualsevol espai, per la qual cosa et permet jugar amb una àmplia gamma de possibilitats de disseny i instal·lació.

Quins són els seus usos més comuns​

Espais que desitgen conservar la llum
Façanes i vidrieres

Necessites més informació?

Pregunta’ns per les nostres pantalles, suports, continguts publicitaris, etc.
Estarem encantats d’ajudar-te a aconseguir la millor experiència per als teus clients!